Geeft u een feestje ??
Wij bouwen alles voor u op zodat u uw favoriete muziek kunt draaien !
Over Alfa-Verhuur

Wij zijn een jong startend bedrijf en houden ons voornamelijk bezig met de verhuur van geluidsapparatuur. Wij bieden onze artikelen aan voor een zeer scherpe prijs met de belangen van de klant op nummer 1 !

Wij leveren geluidsapparatuur van professionele merken zoals Electro-Voice en Soundprojects waardoor wij de optimale geluidskwaliteit aan de consument kunnen bieden.

Ook kunt u bij ons terecht voor vele andere artikelen zoals statafels, biertafels en terrasverwarmers maar ook suikerspinmachines, springkussens, ballonnenbogen en nog veel meer artikelen.

Voor informatie kunt u ons altijd bereiken en bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij staan altijd open voor suggesties en willen u zoveel mogelijk service bieden ! Geluidsverhuur groningen hoogezand veendam winschoten delfzijl slochteren stadskanaal geluidsapparatuur huren kolham geluidsset djmeubel muziekboxen mengpaneel draaitafel licht en geluid noordelijk verhuur geluidGeluidsverhuur groningen hoogezand veendam winschoten delfzijl slochteren stadskanaal geluidsapparatuur huren kolham geluidsset djmeubel muziekboxen mengpaneel draaitafel licht en geluid noordelijk verhuur geluid